O ciklo timu

O ciklo timu

Razmišljate o kupovini novog bicikla? Čak i za poznavaoce to nije lako - zbog brzih promjena u biciklističkoj industriji i velikog broja pitanja koja se tom prilikom nameću. Mi znamo sve o biciklima- jer ih vozimo, popravljamo, iznajmljujemo, organizujemo mtb turističke ture...
Redovni smo posjetioci svjetski poznatih sajmova i sportskih priredbi- nastojimo ostati informirani iz prve ruke. Sa velikom predanošću nastojimo ispuniti svoju misiju da za Vas obezbjedimo svjetski najbolje brendove/proizvode po najnižim mogućim cijenama! Od više stotina vrhunskih proizvođača opreme pažljivom selekcijom biramo najbolje, a zatim od njih uzimamo samo ono što savršeno odgovara potrebama našeg tržišta.
Ciklo Centar d.o.o. je od svog nastanka 2002. godine pa do danas imao godišnji rast prometa veći od 100%. Na takmičenju Svjetske banke (World Bank) 2004-te godine za najbolji poslovni plan, Ciklo Centar je bio plasiran među 3 najbolja u BiH- u konkurenciji 167 pojedinaca i firmi. U organizaciji iste institucije na takmičenju za najbolje razvojne projekte u jugoistočnoj Evropi, naš projekat razvoja brdsko-biciklističkog turizma u BiH (MTB Highway) osvojio je prvo mjesto od 1500 prijavljenih projekata i 61-nog finaliste. Naš cilj je da od uvozne postanemo izvozna firma, tako što ćemo premašiti odliv novca postignutom uvozom opreme sa prilivom od mtb turizma. Čvrsto vjerujemo da BiH ima sjajne perspektive u turizmu i da imamo planine koje se mogu svrstati među najatraktivnije svjetske destinacija za mtb vožnje.
 

Ostavi komentar