SERVIS

SERVIS

Za dugoročno korištenje bicikla, bez velikih ulaganja, potrebno je redovno servisirati, čistiti i podmazivati bicikl. U Ciklo Centru, naše servisne centre smatramo jednom od najvećih prednosti. Edukovano osoblje, kvalitetni alati i zamjenski dijelovi, kao i decenijsko iskustvo naš servis čine najboljim trenutno dostupnim na tržištu.

Bilo da se radi o popravci ili zamjeni dijela, redvonom malom ili generalnom servisu, pobrinut ćemo se da u najkraćem roku bicikl dobije potrebnu njegu i popravku. Iza svakog bicikla kupljenog u Ciklo Centru stojimo sa garancijom, besplatnim prvim servisom, kao I sa potrebnim zamjenskim dijelovima.

Osim prodaje i servisa, vršimo i individualne postavke za takmičare, rekreativne bicikliste, pa čak i početnike. Vjeruju nam najbolji takmičari koji se natječu na svjetskim takmičenjima: Lejla Tanović, Belmin Godinjak, Edin Ličina, kao i mnogi drugi takmičari u različitim disciplinama.

Suspension centar za BOSNU I HERCEGOVINU

Ekskluzivni smo, ovlašteni distributer i servis brenda Fox i Marzocchi amortizere. Mnogobrojne edukacije kroz koje je prošlo naše osoblje, posebni materijali, dijelovi I alati koji se koriste, čine naš servis sigurnim mjestom za servisiranje amortizera.  Svi servisi se izvode originalnim alatima, i ugrađuju se samo originalni rezervni dijelovi koji osiguravaju najbolji mogući rad suspenzije.

Da biste dobili maksimum od bicikla koji vozite, potrebno je s vremena na vrijeme otvoriti, očistiti I prekontrolisati amortizere. Vremenom se skupi dosta mikro nečistoća koje nagrizaju I oštećuju sitne dijelove. Takav servis nije moguće napraviti bez korištenja posebnih pumpi, CO2 spremnika ili potrošnog materijala poput dust wiper-a. Redovni mali servisi će spriječiti nastanak većih kvarova, samim tim uštediti Vam novac.

Osoblje se redovno edukuje o svim novostima u svijetu biciklizma. Servis Fox i Marzocchi suspenzija obavlja posebno osposobljeni tehničar uz stalnu podršku stručnjaka proizvođača ovih brendova. Naš servis je isključivo ovlašten za sve upite i rješavanje reklamacija za Fox i Marzocchi u Bosni i Hercegovini.

Posjetite našu poslovnicu u Sarajevu