Sponzorstvo: Belmin Godinjak

Sponzorstvo: Belmin Godinjak

Danas smo predali fantastični Specialized S-Works Venge bicikl, njegovom novom vlasniku! Zadovoljstvo nam je od danas biti dio ekipe u ulozi sponzora i tehničke podrške mladom, talentiranom triatloncu Belminu Godinjaku. Radujemo se njegovim budućim uspjesima,i nadamo se dugoj i uspješnoj sportskoj karijeri! Želimo mu puno uspješnih evropskih i svjetskih utrka.

S-works Venge je bicikl izrađen u Win tunelu. Specialized je jedina kompanija u biciklističkoj industriji koja u istraživanju i inovacijama koristi Win tunel, za pojačanje aerodinamike bicikla do samog maksimuma. Nakon što su programu zadali šta žele postići sa S-Works Venge biciklom, sedmicama je trajao proces izračuna izgleda svakog detalja tog bicikla, kako bi bio najbrži bicikl na cesti! Do milimetra, svaki dio je na savršenom mjestu, pod savršenim uglom i izrađen od savršenog materijala.

Venge nosi titulu Rider-first Engineered bicikla, što znači da je svaki ram, u svakoj veličini posebno prilagođen. Ovaj dizajn osigurava da svaki ram radi besprijekorno, bez obzira na njegovu veličinu, a to se postiže kombinacijom opsežnog prikupljanja podataka, stručnih povratnih informacija profesionalnih vozača i pedantnog pristupa izradi od karbona.

 

 


Ostavi komentar